Haber

Servet Çetin: Ankaragücü’nden 3 puan almak istiyoruz

– Servet Çetin: “Ankaragücü’nden 3 puan almak istiyoruz”

Sivasspor Teknik Müdürü Servet Çetin:

“En büyük sorunumuz sakat oyuncularımız”

“2 oyuncu daha almak istiyoruz”

SİVAS – EY Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, ligde bu hafta oynayacakları MKE Ankaragücü maçına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ankaragücü kompakt bir takım. Özellikle savunmada enerjik, doğru duran bir takımla oynayacağız” dedi. Doğru pozisyonu aldık. İnşallah 3 puan almak istiyoruz.”

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak EY Sivasspor, çalışmalarını sürdürüyor. Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çetin, Ankaragücü’nün kompakt bir takım olduğunu belirterek, “Özellikle savunmada dik duran, doğru pozisyon alan, enerjik bir takımla oynayacağız. Rakibin 3-4 maçını izledim. Çok iyi duran bir takım. Rakibimize agresif bir şekilde karşı çıkıyoruz. Tabi ki tedbirlerimizi de ona göre alacağız.” Biz kazanacağız. Dediğim gibi zorlu bir takıma karşı oynayacağız. Şu anki puan durumları nedeniyle onlar için önemli bir maç. Bizim için de önemli bir maç. Kendi sahamızda oynadığımız 2 maçta berabere kaldık. İnşallah 3 puan almak istiyoruz. Dediğim gibi maçlar hiçbir zaman kolay olmuyor. “Bu da zor bir maç, umarım hak eden kazanır” dedi.

“Sakat oyuncular iyileşemedi”

Bir basın mensubu, “Takımda sakatlanan oyuncuların durumu nedir?” diye sordu. Soruyu yanıtlayan Çetin, “Tabii ki en büyük sorunumuz bu. Ayrıca çok fazla sakatımız var, antrenman ve maç eksiği olan arkadaşlarımız da var. Açıkçası bu bizi çok zorluyor. Bu milli kadroyu değerlendirip neredeyse tüm oyuncuları hemen hazırlayalım ama plan istediğimiz gibi gerçekleşmedi. Çünkü sakat oyuncular iyileşmedi. Eksik oyuncuların bir kısmını hazırlık maçında oynatamadık. Açıkçası gerçekten çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu milli durumu iyi değerlendirip tüm takımı hazırlamak istedik ama ne yazık ki bunu yapamadık ama yapabileceğimiz bir şey yok. Önümüzdeki dönemlerde sakatlıklar çabuk gelirse birkaç kişinin sakatlığı olur. Oyuncularımızın uzun süre dayanacağı konuşuluyor. İşte bu, doktor raporu. Bu bizi biraz rahatsız ediyor ama dediğim gibi tam takım olarak çalışırsak, iyi çalışırsak çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum” diye yanıtladı.

“2 oyuncu almak istiyoruz”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Servet Çetin, “Çalışmalarımız çok hızlı devam ediyor. Aslında hayatımda ilk kez telefonla antrenmana gittim. O da içeride transfer toplantısı yapıyordu. Şimdi görüşüyoruz. 2 oyuncu almak istiyoruz ama dediğim gibi süreç daraldı, 2 gün kaldı, “İnşallah bu 2 gün içinde transferi tamamlayabiliriz” dedi.

Çalışma başladı

Teknik Direktör Servet Çetin ve yardımcılarının yönetiminde Vali Lütfullah Alım Sivasspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Koşuyla başlayan antrenman, istasyon idmanlarıyla devam etti. Daha sonra 2’ye 5’lik oyunla antrenman yapan kırmızı beyazlılar, yarı sahada yapılan çift kale maçla idmanını tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu